top of page

Over mij

Ik ben Marion Noordstar. Ik geef cursussen, workshops, bijeenkomsten die een link hebben met kunstzinnigheid. Ik wil aanzetten geven op kunstzinnig gebied, en dat kan heel breed zijn. Van theorie tot praktijk, van jong tot oud.
In mijn leven is altijd sprake geweest van een grote interesse in kunst.Ik vind het heerlijk om mij daarin te verdiepen en met anderen dezelfde interesse te delen.  Ik heb de opleiding Kunstzinnige Therapie gedaan en daardoor ben ik geschoold in de betekenis van kunst, mythologie en creatief bezig zijn. Ik heb jarenlang gewerkt in het onderwijs en dat samen maakt dat ik de bevlogenheid hiervoor over kan dragen en zo kan delen. Mijn cursussen worden gegeven vanuit verwondering en bewondering. Als je weet, zie je meer. En dat wil ik dan ook graag meegeven, meer kennis van de achtergronden, bv. Bijbelse en mythologische verhalen waar kunstwerken op gebaseerd zijn, maakt museumbezoek interessanter en geeft meer voldoening.

Twee kernwoorden daarin zijn: ontmoeting en interactiviteit. Mensen weten vaak zelf al een heleboel en daar is dan ook ruimte voor.


 

bottom of page